Welke soorten tweedehands hoogwerkers

Bij PMG techniek zijn er verschillende soorten tweedehands hoogwerkers te koop. U vindt bij ons de meestvoorkomende hoogwerkers zoals schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers, knik-telescoophoogwerkers, aanhangwagenhoogwerkers, autohoogwerkers en masthoogwerkers.

Alle tweedehands hoogwerkers zijn in uitstekende staat en wij adviseren u graag over welke tweedehands hoogwerker bij de door u gewenste oplossing past.

Tweedehands schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker bestaat uit 4 hoofdonderdelen: het onderstel, de scharen, het platform en de bedieningskast. Een schaarhoogwerker heeft verschillende voordelen, zoals een groot hefvermogen, een groot werkvlak en zelfrijdend.

Nadelig bij een schaarhoogwerker is het beperkte vermogen, het bereik met name verticaal is, de onstabiliteit. Ook is er voor het transport een dieplader of oplegger nodig. Bij een groot deel van de schaarhoogwerkers is het mogelijk om een deel van het platform uit te klappen of te schuiven, waardoor het werkvlak vergroot wordt.

Tweedehands telescoophoogwerker

Een telescoophoogwerker bestaat uit 5 hoofdonderdelen: het onderstel, de bovenbouw, de uitschuifbare mast, het platform en de bedieningskast. Het grote voordeel van de telescoop hoogwerker is dat je een groot bereik hebt in alle richtingen en dat de hoogwerker zelfrijzend is.

Een nadeel is dat het werkplatform klein is. Ook is er een beperkt hefvermogen en moet het transport via een dieplader of oplegger plaatsvinden.

Tweedehands kniktelescoophoogwerker

De kniktelescoophoogwerker verschilt van de telescoophoogwerker doordat de knietelescoop uit meer mastdelen bestaat. Met de knietelescoop kun je daardoor bewegingen maken zonder dat het onderstel verplaatst hoeft te worden.  Het grote voordeel hiervan is dat de kniptelescoophoogwerker in zeer veelzijdige situaties gebruikt kan worden. De verder voor- en nadelen zijn veelal gelijk aan de telescoophoogwerker.

Tweedehands autohoogwerker

Een autohoogwerker is een vast opgestelde hoogwerker die meestal draait op de motor van de auto en is beschikbaar in 2 uitvoeringen: telescoop of kniktelescoop. Het voordeel is dat een autohoogwerker niet vervoerd moet worden met een dieplader of oplegger, maar zelf van opdracht naar opdracht kan rijden.

De autohoogwerker is beschikbaar in grote uitvoeringen met een bereik van tot wel 65 meter hoogte, maar ook in kleinere modellen die zelfs met een rijbewijs B bestuurd kunnen worden.

Tweedehands aanhangwagenhoogwerker

Een aanhangwagenhoogwerker is ook een vast opgestelde hoogwerker, maar welke achter een auto vervoerd kan worden. De aanhangwagenhoogwerker komt ook als telescoop en kniktelescoop voor. Het voordeel is dat je met een aanhangwagenhoogwerker zeer mobiel bent en dus snel ter plaatste kunt zijn. Ook is deze licht in gewicht. Nadelig is de beperkingen in hoogte en hefvermogen.

Tweedehands masthoogwerker

Het voordeel van een masthoogwerker is dat deze een relatief laag eigen gewicht heeft en zeer compact is, waardoor de masthoogwerker inzetbaar is op moeilijk bereikbare locatie. De masthoogwerkers zijn geschikt voor binnen door de non-marking banden, waardoor er geen sporen achtergelaten worden. De masthoogwerker wordt dan ook vooral in magazijnen en fabriekshallen gebruikt.

Bij PMG Techniek kunt u terecht voor bovenstaande tweedehands hoogwerkers. Wij hebben allerlei grote merken uit het topsegment in ons aanbod en bieden daarnaast een uitstekende service. Bekijk ons actuele aanbod van gebruikte hoogwerkers of neem contact met ons op.

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!