Tweedehands zelfrijder hoogwerkers

U vindt bij ons verscheidene zelfrijdende hoogwerkers, voor allerlei uiteenlopende werkzaamheden. Zelfrijdende hoogwerkers, ook wel onbemande hoogwerkers genoemd, zijn erg gebruiksvriendelijk. Doordat het eigen gewicht relatief hoog is, hoeven deze machines niet afgestempeld te worden. De zelfrijdende hoogwerker is dan ook snel verplaatsbaar. Het is wel noodzakelijk dat u op een vlakke en draagkrachtige ondergrond werkt.

Aanbod zelfrijder hoogwerkers

Er zijn veel verschillende zelfrijdende hoogwerkers, zoals zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften (categorie 3A) en zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers (categorie 3B). We verkopen zelfrijder hoogwerkers van grote merken als JLG en UpRight. Aangezien we onze aandacht volledig richten op occasions, wisselt onze voorraad tweedehands zelfrijder hoogwerkers voortdurend.

Inruilen van hoogwerker

Heeft u al een hoogwerker, maar wilt u een andere? Bij ons kunt u uw huidige hoogwerker inruilen voor korting.

Service van PMG Techniek

Wij steken tijd in onze klanten. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek, zodat wij u optimaal kunnen adviseren en u tevreden bent met uw hoogwerker. Een hoogwerker moet immers geschikt zijn voor de specifieke werkzaamheden en omstandigheden. We staan volledig achter iedere hoogwerker in ons assortiment, voor een veilige en stabiele werkplek op elke hoogte.  

Vindt u geen hoogwerker die bij uw wensen of eisen past? Neem contact met ons op, dan proberen we u alsnog verder te helpen.