Gebruikte hoogwerkers

Wij zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van gebruikte hoogwerkers. Wij bieden een alternatief voor dure nieuwe machines door gebruikte hoogwerkers technisch, functioneel en optisch te optimaliseren en te keuren. 

Gebruikte hoogwerker kiezen

Hoogwerkers zijn onmisbaar. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden als reparatie, montage, reiniging en onderhoud aan een gevel. De uiteenlopende werkzaamheden zorgen voor een diversiteit aan hoogwerkers.

Denk daarbij aan:

Het is belangrijk te weten welke hoogwerkers er zijn en welke het best past in uw situatie. Er zijn verschillende kwaliteiten en kenmerken waar u rekening mee moet houden, zodat u weet waaraan de hoogwerker moet voldoen om de klus op een veilige manier te klaren. Wij adviseren graag de best passende hoogwerker voor uw werkzaamheden.

Bekijk onze gebruikte hoogwerkers.

Bij ons vindt u uitgebreide keuze gebruikte hoogwerkers van verschillende grote merken, zoals Genie, JLG, Skyjack, Manitou, Toucan en Nifty. We hebben onder andere zelfrijdende hoogwerkers en hoogwerkers op diesel, benzine of juist op accu. Let bij het kiezen ook zeker op de werkhoogte en reikwijdte van de hoogwerker.  

Aangezien we onze aandacht volledig richten op occasions, wisselt onze voorraad voortdurend. Vindt u geen hoogwerker die bij uw wensen of eisen past? Neem contact met ons op, dan proberen we u alsnog verder te helpen.

Gebruikte hoogwerker verkopen? Hoge inruilkorting

Heeft u al een hoogwerker, maar wilt u een andere? Bij ons kunt u uw huidige hoogwerker inruilen voor korting. Steeds vaker weten ook klanten buiten Limburg de gebruikte hoogwerkers van PMG Techniek te vinden, als ze op zoek zijn naar een totaaloplossing. En dat is natuurlijk niet voor niets.