Service

Welke service leveren wij voor uw hoogwerker?
Service leveren is ‘van dienst zijn’. En we zijn u graag van dienst, omdat we geloven in de lange termijn relatie met onze klant.

Onderhoud en Keuring Service – laat uw hoogwerker niet stil staan
Hoogwerkers dienen wettelijk minimaal een maal per jaar gekeurd te worden. Daarnaast is ook het uitvoeren van preventief onderhoud van essentieel belang voor de veiligheid en continuïteit van uw hoogwerker. Een reguliere keuringsinstantie voert tijdens een keuring geen reparaties uit aan de gebreken die tot afkeur kunnen leiden. Tussen keuring en reparatie staat uw hoogwerker dan onnodig stil.  PMG Techniek B.V. neemt u de zorg van zowel keuring als onderhoud (ook op locatie) uit handen en biedt u graag de service van een totaalpakket waarin beiden gecombineerd worden. Zo bespaart u kosten en blijft uw hoogwerker in dezelfde topconditie als bij de aankoop. Uiteraard lossen we ook storingen op, van eenvoudig tot zeer complex.

Advies Service - hoe haalt u meer meters uit uw hoogwerker?
Bij de aankoop van een tweedehands hoogwerker wordt te vaak over het hoofd gezien wat de machine eigenlijk kan. En vaker nog wat hij niet kan. PMG heeft de ervaring en kennis om ook zaken als zijdelings werkbereik, accucapaciteit en stempelbelasting moeiteloos te vertalen naar de perfecte keuze voor de juiste hoogwerker. Gratis, als service. Zo haalt u het meeste uit uw hoogwerker.

Garantie Service – omdat we achter ons werk staan
Elke hoogwerker die het terrein verlaat bij PMG Techniek voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Deze standaard geldt niet alleen voor veiligheid en functionaliteit, maar ook voor het uiterlijk. Een service waar wij garant voor staan.

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!