Verkoop

Verkoop van tweedehands hoogwerkers in topconditie

De aankoop van een nieuwe hoogwerker is een kostbare aangelegenheid, evenals het huren van een machine vanaf middellange termijn. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor de aanschaf van een tweedehands hoogwerker. PMG Techniek B.V. is gespecialiseerd in het filteren van uitsluitend hoogwaardige liften (zoals Genie, JLG, Aichi en Teupen) uit het marktaanbod. Vervolgens worden deze hoogwerkers door ons team gereviseerd en verkoopklaar gemaakt, zodat ze technisch 100% functioneel en veilig zijn en optisch (indien gewenst zelfs in eigen bedrijfskleur) weer in topconditie verkeren. Kortom, u koopt een ‘nieuwe’ hoogwerker die weer jaren mee kan, tegen de prijs van een occasion.

Koop het juiste type hoogwerker

Bij de aankoop van een hoogwerker is het van belang dat het juiste platform voor het juiste werk geselecteerd wordt. Iedere hoogwerker heeft bepaalde kenmerken en eigenschappen die hem voor een bepaald werk geschikt of net ongeschikt maken. Zo heeft een schaarhoogwerker een hoog draagvermogen, een groot platform en kan op hoogte verplaatst worden, hetgeen hem zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld installatietechniek. PMG Techniek B.V. heeft de kennis en ervaring om u een (vrijblijvend) advies op maat te geven bij de aankoop van een tweedehands hoogwerker die bij uw werkzaamheden past. Ons verkoopassortiment is breed en wisselt voortdurend, zodat u altijd de hoogwerker vindt die de klus kan klaren.

Houd uw hoogwerker in nieuwstaat met de Keuring en Onderhoud Combinatie

Het kopen van een hoogwaardige tweedehands hoogwerker is de eerste stap om deze ook in technische topstaat te houden. Hoogwerkers dienen wettelijk minimaal een maal per jaar gekeurd te worden. Preventief onderhoud is van essentieel belang om de veiligheid en continuïteit van uw hoogwerker te waarborgen. Een keuringsinstantie voert tijdens keuringen geen reparaties uit aan de gebreken die tot afkeur kunnen leiden. Tussen keuring en reparatie staat uw hoogwerker dan onnodig stil. PMG Techniek B.V. neemt u zowel keuring als onderhoud (ook op locatie) van uw hoogwerker uit handen en kan u een totaalpakket (verkoop en onderhoud) bieden. Zo bespaart u kosten en blijft uw hoogwerker in dezelfde topconditie.