Over ons

Limburgse hoogwerker met een zachte G

PMG Techniek staat voor de oprichters Pepels, Meijers en Geelen, en is een jong en dynamisch hoogwerkerbedrijf uit het Limburgse Geleen. In de hoogwerkermarkt leveren wij een hoogwaardig alternatief voor dure nieuwe machines door de best tweedehands hoogwerkers technisch, functioneel en optisch te optimaliseren en aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De kracht van onze opzet is dat alle werkzaamheden volledig in eigen beheer uitgevoerd kunnen en mogen worden, waardoor het kwaliteits- en prijsniveau voortdurend beheersbaar blijven. Kort gezegd: PMG Techniek biedt een hoogwerker uit het topsegment aan voor een tweedehands prijs.

Geleense Gastvrijheid en wereldkwaliteit

De zuidelijke traditie van gastvrijheid staat bij PMG Techniek B.V. hoog in het vaandel. We zorgen er voor dat PMG Techniek een bedrijf is waar onze klant en relatie zich thuis voelt en graag terugkomt. Deze solide basis voor langdurige samenwerking leggen we door altijd de hoogste kwaliteit te combineren met vergaande professionaliteit en aandacht: Zo gaan we voor een persoonlijk gesprek in plaats van een opgestuurde brochure. En maken we geen snelle order, maar geven advies op maat, omdat we als geen ander begrijpen dat uw specifieke probleem meer vraagt dan een standaard oplossing. Op deze manier staan we voor 100% achter iedere hoogwerker die ons PMG team aflevert en elke hoogwerkerdienst die we aanbieden.

PMG hoogwerkers en Nederland

Het blijkt een werkwijze die ook in de hoogwerkerwereld ver buiten Geleen en Limburg niet onopgemerkt is gebleven. Steeds vaker weten klanten uit het hele land het hoogwerker aanbod van PMG Techniek te vinden, als ze op zoek zijn naar een totaaloplossing op hoogwerkergebied. Een ontwikkeling waar we erg trots op zijn. We heten u dan ook van harte welkom.

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!