Haulotte Compact 10N

doorrijbreedte van 80 cm.
Merk
Haulotte
Type
Compact 10N
Serienummer
CE126456
Bouwjaar
2007
Werkhoogte
10,20 mtr
Platform bel.
350 kg
Eigen gewicht
2100 kg
PMG nr
1945
Extra informatie
smalle uitvoering
Inclusief:  CE-Certificaat, 1 jaar geldige keuring, handleiding
Prijs
Verkocht
Financial lease v.a.
/mnd

Deze Haulotte C10N schaarhoogwerker is een in uitstekende staat verkerende machine. Met een werkhoogte van 10 meter en een platformbelasting van 360kg, is deze schaarhoogwerker perfect om zowel binnen te gebruiken. Met non-marking banden, compacte bouw en simpele elektrische besturing heeft de Haulotte C10N perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden en met een breedte van 76 centimeter door deuren past, biedt deze machine alles wat u zoekt om de productiviteit te verhogen. Zoekt u een tweedehands schaarhoogwerker die in een uitstekende staat verkeerd, gekeurd is én direct inzetbaar is, dan bent u bij deze Haulotte C10N van PMG Techniek aan het juiste adres!

 
PMG Techniek BV brengt Dorel op een effectieve en veilige manier naar een comfortabele hoogte toe.
 
 
Een paar jaar geleden hebben wij een Dino Hoogwerker bij PMG techniek gekocht, ook het onderhoud en de Jaarlijkse keuringen worden naar volle tevredenheid door PMG uitgevoerd.
 
 
Een organisatie met korte lijnen en een flexibele instelling.
 
 
Voor het onderhoud van regionale vliegtuigen heeft SAMCO Aircraft Maintenance drie hoogwerkers in gebruik. Wij zijn erg tevreden over de onderhoudsdiensten die PMG Techniek aan ons levert.
 
 
In 2008 de eerste hoogwerker gekocht.
2013 ook een tweede in gebruik genomen.
PMG Techniek dank voor de hoogstaande service!!